Zumba

Actvități aerobice

Beneficii: Efectuate în mod regulat exercițiile fizice pot reduce riscul bolilor de inimă, accidentelor vasculare. Atât exercițiile de tip aerobic, cât și cele de forță contribuie la consolidarea stării de sănătate. În plus, exercițiile fizice pot îmbunătăți sănătatea mentală, au efecte pozitive asupra unora dintre cele mai importante organe ale corpului uman, inclusiv inima și creierul dar și asupra altor sisteme cum ar fi sistemul muscular și cel osos. Inima ca și în cazul altor mușchi, inima devine mai puternică pe masura ce este antrenată.

Zumba: este o combinație între aerobic și dansul latino. Prin coregrafii simple se urmărește păstrarea formei fizice și pierderea în greutate. Practicanții spun că zumba este distractivă, deoarece se desfășoară pe ritmuri muzicale plăcute, în pași de dans. Zumba motivează practicanții ei să facă de fiecare dată mai mult, mai bine, prin mișcări antrenante și combinate în mod inedit. În funcție de intensitatea cu care se dansează zumba, în cursul unei ședințe, se pot consuma între 500 și 800 calorii.

În timpul clasei de zumba se pun în mișcare toate grupele de mușchi, modelând și tonifiind corpul. În același timp acționează precum exercițiile cardio, solicitând inima și îmbunătățind sistemul cardio-vascular. Pe lângă beneficiile fizice, zumba exercită o influență benefică și asupra psihicului.

Avantaje și beneficii:

– scapi de oboseală și stres;

– îți antrenează întregul corp;

– te ajută sa elimini toxinele din corp;

Newsletter

Retele Sociale

Detalii Contact

SOS. ALBA IULIA nr. 100, SIBIU, Cod Postal 550052, JUD. SIBIU Tel:0269 22 77 78 sport@aria.com.ro