TRX & Kinessis

TRX Kinesis Aria Sport

Kinesis

Echipamente uşor de folosit care îmbină beneficiile forţei funcţionale cu simplitatea echipamentelor tradiţionale, permiţând trecerea de la un antrenament ghidat şi simplu la un antrenament liber şi natural.

Datorită “Full Gravity™ Technology” oricine poate efectua mişcări simple şi naturale opunând o rezistenţă variabilă în funcţie de amploarea şi de unghiul razei de acţiune.

De asemenea, activând lanţuri cinetice întregi, în locul muşchilor individuali, acest sistem permite dezvoltarea mai bună a coordonării, stabilităţii, echilibrului, flexibilităţii, forţei, vitezei, agilităţii şi reactivităţii. De aceea, Kinesis® Stations sunt deosebit de adecvate persoanelor de orice vârstă şi formă fizică, putând fi folosite atât pe cont propriu, cât şi cu ajutorului unui antrenor personal .

Libertate de mişcare maximă

“FullGravity Technology” este singura tehnologie inovatoare care îi permite utilizatorului să efectueze toate mişcările fără nicio interferenţă între cablu şi antebraţ.

Mişcare intuitivă

Pentru a efectua o acţiune corectă şi naturală, mânerele fiecărei staţii au o dispunere prestabilită în spaţiu, ceea ce face ca mişcările să fie mai intuitive şi naturale şi să poată fi executate de oricine în deplină siguranţă.

Folosire simplă şi imediată

Mânerul ergonomic este întotdeauna gata de folosire şi nu necesită setări sau reglări prealabile. Este suficient să îl apucaţi pentru ca să se adapteze înălţimii dvs.

Eficienţă mai bună

Fiecare cablu controlează un nivel de rezistenţă individual şi independent, permiţând utilizatorului să efectueze în mod eficient toate mişcările, inclusiv cele alternative şi cele reciproce

Design unic

Design unic şi original, ergonomie ireproşabilă, extremă atenţie pentru calitatea detaliilor, a materialelor şi a finisajelor: Kinesis® Stations se adaptează perfect spaţiului disponibil şi contribuie la crearea unor medii concepute în stil nou, deosebit de flexibile şi cu un puternic impact.

 

TRX este relativ un program nou in materie de Group Trainning si Personal Trainning. La aceasta clasa se antreneaza toti muschii corpului,  lucrand la aparate cu suspensii ce folosesc greutatea corpului.

Spre deosebire de programele clasice, TRX este recomandat in antrenamentele de recuperare pentru cei ce au problem cu incheieturile sau cu spatele.

Antrenamentul cu TRX este denumit si TRX Suspension Trainning.

Acest tip de antrenament este potrivit pentru oricine, deoarece se poate controla nivelul de dificultate. Este un antrenament perfect atat pentru recuperare cat si pentru un antrenament de fitness intensiv.

  • Beneficiile antrenamentului cu TRX:
  • Antreneaza toti muschii corpului
  • Dezvolta forta musculara
  • Este un bun antrenament cardio
  • Creste flexibilitatea,echilibrul,mobilitatea
  • Reduce riscul de accidentari.

 

Antrenori:

Claudiu, Mircea                 

News & Events

Newsletter

Retele Sociale

Detalii Contact

SOS. ALBA IULIA nr. 100, SIBIU, Cod Postal 550052, JUD. SIBIU Tel:0269 22 77 78 sport@aria.com.ro