Step aerobic

aerobic829x660px

Actvități aerobice

Beneficii: Efectuate în mod regulat exercițiile fizice pot reduce riscul bolilor de inimă, accidentelor vasculare. Atât exercițiile de tip aerobic, cât și cele de forță contribuie la consolidarea stării de sănătate. În plus, exercițiile fizice pot îmbunătăți sănătatea mentală, au efecte pozitive asupra unora dintre cele mai importante organe ale corpului uman, inclusiv inima și creierul dar și asupra altor sisteme cum ar fi sistemul muscular și cel osos. Inima ca și în cazul altor mușchi, inima devine mai puternică pe masura ce este antrenată.

 

Step aerobic: este o clasă care se realizează cu ajutorul unui accesoriu care se numește stepper. Stepper-ul este o platfirma ce poate fi considerat și un aparat cardio care, pe lângă mușchiul inimii, iți solicită foarte mult musculatura picioarelor, a coapselor și a fesierilor. În timp, antrenamentele au evoluat și s-au diversificat foarte mult, urmărind probleme specifice: refacerea dupa accidentări, eliminarea stresului și obținerea unei stări generale bune, remodelarea abdomenului sau a picioarelor, întărirea echilibrului și

Îmbunătățirea flexibilității, creșterea mobilității, slăbirea într-un ritm plăcut și lipsit de presiune, activitatea fizică în timpul sarcinii. Fiecare poate adauga un nou element, în funcție de obiective și de problemele preexistente.

Avantaje și beneficii:

 

– reduce impactul asupra încheieturilor, eliminând accidentările provocate de săriturile repetate și torsiunile periculoase;

– introduce un ritm de execuție sănătos, potrivit atât pentru începători cât și pentru cei mai experimentați;

– accentuează componenta de dezvoltare a masei musculare și de întărire a articulațiilor;

– oferă o slăbire rapidă într-un ritm plăcut;

– tonifică musculatura șoldurilor a picioarelor și abdomenului;

– îți întărește mușchii fesieri, coapsele;

– îți oferă o mobilitate de invidiat;

– te ajută să îți îmbunătățești activitatea sistemelor respirator și cardiovascular, ceea ce te va scuti pe viitor de boli de inimă.

Newsletter

Retele Sociale

Detalii Contact

SOS. ALBA IULIA nr. 100, SIBIU, Cod Postal 550052, JUD. SIBIU Tel:0269 22 77 78 sport@aria.com.ro