Alina

Alina Jia
Alina
Prezentare

In Aria Sport  a dezvoltat si sustine clasele circuit de training functional la TRX&Kinesis, este instructor aerobic pentru clasele de Steel Trainning, Steel Tonic, Kids Postural si Gym Pregnancy, o clasa speciala pentru gravide.

Despre Alina
Cea mai buna si eficienta activitate sportiva se face doar cu un specialist. Si de un specialist. Alina este unul dintre cei mai indragiti si bine pregatiti antrenori cu care Aria Sport se mandreste. Si avem de ce!

 

Educatie&Calificari
Este licentiata din anul 2011 a Universitatii de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca, Specializarea Nutritie si Dietetica, a Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca cu master “Kinetoterapia in afectiunile aparatului locomotor” din anul 2010 si a Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca cu specializarea “ Kinetoterapie” din anul 2008.
De peste 8 ani este acreditata ca si tehnician maseur si a participat ca si voluntar timp de un an la Scoala Speciala pentru copii cu afectiuni neuro-motorii “ Transilvania” din com. Baciu, Jud. Cluj.

“ Prima bogatie este sanatatea ”

Newsletter

Retele Sociale

Detalii Contact

SOS. ALBA IULIA nr. 100, SIBIU, Cod Postal 550052, JUD. SIBIU Tel:0269 22 77 78 sport@aria.com.ro