Adelina

adelina405x523px
Adelina
Prezentare

In Aria Sport sustine si dezvolta urmatoarele clase de aerobic: Step&Tone, Cardio&Tone, Bodyshapping& Streching, A.B.T. Si  BOKWA. Experienta dobandita de-a lungul anilor si pasiunea cu care le realizeaza transforma aerobicul din Aria Sport in una dintre cele mai dinamice si eficiente activitati sportive.

Despre Adelina

Cu o experienta de peste 15 ani in lumea sportului, Adelina este si transmite incontinuu energie tuturor celor din jurul ei. Adelina sau energie in forma cea mai pura. Una dintre cele mai populare antrenoare din Sibiu, Adelina pare ca a indragit si practicat sportul dintotdeauna.

Educatie&Calificari

Detine atestatul de antrenor fitness, aerobic şi alte sporturi de mase, sustine si preda clase de Aerobic, Step Aerobic, Body Forming, Sretching, Fitball, Slide, Disco Aerobic. De asemenea, face cursuri de specializare si predare pentru Zumba Fitness, Kangoo Jumps Bokwa si Steel Tonic. A activat în echipa de handbal a C.S.S.Sibiu. a urmat cursurile Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, apoi ale Federaţiei Române Sportul Pentru Toţi.

“ Take care of your body. It’s the only place you have to live.”

News & Events

Newsletter

Retele Sociale

Detalii Contact

SOS. ALBA IULIA nr. 100, SIBIU, Cod Postal 550052, JUD. SIBIU Tel:0269 22 77 78 sport@aria.com.ro