Simpozion de neuroreabilitare

simpozion-aria-sport-sibiu

Simpozionul cu tema-

„Opțiuni terapeutice și metode de reabilitare în AVC și patologia coloanei vertebrale”

a oferit atat specialistilor in reabilitare, neurochirurgie si neurologie, medicilor de familie cat si stundentilor la medicina, oportunitatea de a se informa cu privire la existenta diverselor metode terapeutice care duc la imbunatatirea starii de sanatate a pacientului si la o mai rapida integrare a lui in societate.

S-a dorit a fi o manifestare stiintifica cu scop educational si metodologic, care sa ofere oportunitatea unor dezbateri si schimb de opinii.

Ne-am propus impreuna Dl. Prof. Dr. A. V. Ciurea si cu Dl. Dr. Saceleanu sa abordam o gama variata de teme medicale, cu subiecte de interes din domeniul reabilitarii si neurologiei, sustinute de specialisti cu renume in domeniu.

Aria Clinic doreste sa aiba o implicare cat mai mare in studiul si educarea medicala pe plan local, iar prin acest simpozion incercam sa facem un prim pas.

 

Informatii Utile

Newsletter

Retele Sociale

Detalii Contact

SOS. ALBA IULIA nr. 100, SIBIU, Cod Postal 550052, JUDETUL SIBIU Aria Clinic Tel:0269 22 77 73 clinic@aria.com.ro Aria Sport Tel:0269 22 77 78 sport@aria.com.ro