Seminar de nutritie

nutritie-aria-clinic-sibiu

Sesiunile de seminarii despre nutritie sunt parte a conceptului Aria, ce sustine sanatatea sub diverse forme!

Prin specialistul nostru Corina Stoica am definit cateva pachete , prin care noi consdieram ca putem atinge toate nevoile dumneavastra.
Pachetele de nutritie pentru slabit adulti, fortificare metabolism copii si dieta personalizata in preconceptie/ sarcina sau alaptare vor completa armonios programele de sport si sanatate, pentru intreaga familie.

Loose Weight: descopera cat poti slabi in 4 saptamani si pasii de baza pentru asta, ce ai de facut pentru a te mentine si cum poti integra acest echilibru in stilul propriu de viata.
Kids Healthy Metabolism: afla cat de puternic este metabolismul copilului tau si ce ai de facut, ca parinte pentru a-l ajuta sa-si cladeasca o sanatate si vitalitate optima prin alimentatie, sport si odihna.
Mom’s Healthy Diet: Invata care sunt alimentele esentiale si cele de evitat in preconceptie, sarcina sau alaptare. Mai mult, de ce avem anumite pofte si cu ce sa suplimentam anumite carente in aceste perioade speciale.

Informatii Utile

Newsletter

Retele Sociale

Detalii Contact

SOS. ALBA IULIA nr. 100, SIBIU, Cod Postal 550052, JUDETUL SIBIU Aria Clinic Tel:0269 22 77 73 clinic@aria.com.ro Aria Sport Tel:0269 22 77 78 sport@aria.com.ro