Despre Noi

„Sport în casa medicului”.

„Mai mult decât sănătate… Wellness!”

In urma cu 3 ani, echipa Centrului Medical Casa Noastră și-a propus să dezvolte un proiect îndrăzneț, care să reunească în aceeași arie servicii medicale ambulatorii, de reabilitare, sportive, SPA și wellness

Centrul Aria se va întinde pe o suprafață de 14 000 mp și va cuprinde mai multe arii: Aria Clinic , Aria Recuperare, Aria Sport, Aria Aqua, Aria SPA&Wellness și Aria Fun.

In prezent sunt deschise 3 arii care ocupă o suprafață de 4 500 mp, acestea fiind:

Aria Clinic– clinică medicală privată ce asigură servicii medicale de specialitate (alergologie, cardiologie, chirurgie, dermato- venerologie, endocrinologie, medicină internă, neurologie, obstetrică-ginecologie, ORL, ortopedie, oftalmologie, pediatrie, psihiatrie, reumatologie, stomatologie, urologie, nutriție și dietetică, acupunctură, psihologie), servicii de medicina muncii și siguranța transporturilor. Toate aceste servicii sunt susținute și de o aparatură de înaltă tehnologie, dintre care amintim fibroscopul Olympus pentru gastroenterologie, Eco Doppler-ul 3D, 4D Siemens.

Aria Reabilitare – bază de tratament și reabilitare medicală și sportivă, este una dintre cele mai performante și complexe baze de tratament „indoor”. Serviciile oferite acoperă tratamente și proceduri de electroterapie, hidroterapie( băi galvanice, căzi cu hidromasaj și duș subacval), kinetoterapie( inclusiv masă de elongații vertebrale- Fiziotek), magnetoterapie, masaj, terapie laser, terapie shockwave, termoterapie(nămol și parafină), acupunctură. In viitorul apropiat bazei de tratament i se vor adaugă o sală de aerosoli medicali, un bazin cu apă sărată și un bazin pentru recuperare medicală.

Aria Sport –centrul sportiv cuprinde 5 săli de sport. Sală indoor cycling (25+1 biciclete marca Schwinn și sistem Activio), sală fitness (aparate Flexibility Line, 15 aparate cardio și 35 aparate pentru fortă marca Technogym nr. 1 in lume), sală Functional Training  cu 14 posturi TRX si 6 Kinesis statii ce incorporează Full Gravity Technology (mișcări tridimensionale). Sala de TRX&Kinesis este singura  sală din țară cu aceste dotări.

Tot în Aria Sport, există sala de Aerobic ce acoperă servicii de: Circuit mixt, ABS&Tone, Steel training, ABT Intense, Steel tonic, Gym pregnancy, Bosu, Tabata, Circuit training, Step&Tone, Bodyfit, Step aerobic, Pilates, Zumba.

Sala de tenis de masă este dotată cu 12 mese de joc marca Donic Waldner 25 ( aprobate ITTF), fiecare masă având 50mp de joc in jurul ei, iluminate cu 600lucși per masă, iar suprafața sălii este acoperită cu Tarket Table Tenis.

Nu întâmplător în conceptul ARIA zona de sport este asociată serviciilor de asistență medicală, ca diferențiator  și ca principal atu în promovarea unui stil de viață sănătos.

Aria Aqua formata dintr-o piscina semiolimpica acoperita, functionala pe tot parcursul anului, temperatura ambientala fiind controlata pentru confort dumneavoastra, indiferent de conditiile atmosferice din exterior.

In cadrul Aria Aqua oferim cursuri de înot individuale pentru copii și adulți, cursuri de înot pentru grupuri de copii si clase de Aqua Gym. In functie de nivelul cunostintelor de inot ale fiecaruia, persnoalul nostru de specilaitate va crea un program personalizat.

Aria SPA& Wellness cu servicii de biosaună și saună finlandeză, salon de masaj, chromoterapie, capacitate 11 persoane), jacuzzi (cu jet de apa si de aer), dușuri emoționale, fântână de gheață, kneipp(cu 4 sectoare rece/ cald), baie de aburi.

Echipa centrului este formata din specialiști cu experiență în domeniul medical și sportiv uniți  de  același concept Aria.

Centrul Aria s-a născut din dorința de a susține sănătatea familiei si implicit a comunității sibiene.  Centrul Aria se adresează specialiștilor in domeniu, care pot profesa într-un mediu de lucru profesional cu dotări de tehnologie înaltă si nu in ultimul rând centrul Aria se adresează companiilor si angajaților acestora oferind pachete speciale, cu un raport optim calitate preț.

Planurile de viitor pentru Centrul Aria:

Chiar daca investiția de până acum a implicat un efort financiar important din partea acționariatului și accesarea fondurilor europene, dezvoltarea proiectului nu se oprește aici. Avem ca obiectiv să deschidem în cei 14.000 mp ai locațieisi divizia ARIA FUN, în cadrul căreia o piscină pentru copii, un perete de cățărare, zone speciale pentru copii, chiar și un patinoar. Dorim să oferim copiilor noi posibilități de recreere, educare și dezvoltare. Așa s-a născut ideea unei arii de distracție, dar și de educare – ARIA FUN.

Vă așteptăm cu drag, să ne treceți pragul și să testați adevăratul STIL DE VIAȚĂ pe care ARIA îl propune intregii familii.

 

Informatii Utile

Newsletter

Retele Sociale

Detalii Contact

SOS. ALBA IULIA nr. 100, SIBIU, Cod Postal 550052, JUDETUL SIBIU Aria Clinic Tel:0269 22 77 73 clinic@aria.com.ro Aria Sport Tel:0269 22 77 78 sport@aria.com.ro