Termeni si conditii

REGULAMENT DE FUNCTIONARE
Regulamentul in vigoare este stabilit pentru desfasurarea normala a activitatilor si ocupatiilor clientilor Centrului ARIA, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor din incinta.
Cunoasterea, insusirea si respectarea prezentului regulament este obligatore pentru toate persoanele care frecventeaza Centrul ARIA. Prin plata unei intrari, sedinte, curs sau a abonamentului,certificati respectarea cu strictete a prezentului regulament.
Abonatul sau clientul ocazional este obligat sa utilizeze in mod adecvat echipamentele sportive, piscinele si alte dotari, in caz contrar el isi asuma raspunderea pentru expunerea la accidente sau traumatisme ce pot surveni in urma utilizarii necorespunzatoare a echipamentelor.

Persoana care plateste o intrare (sedinta) trebuie sa respecte intocmai prezentul regulament.

Tinuta sportiva decenta si curata este obligatorie.

Este obligatorie pastrarea curateniei in sala.

Se interzice intrarea in sala cu incaltaminte murdara si necorespunzatoare.

Accesul in salile de sport se face doar cu echipament sportiv adecvat , incaltaminte de schimb sport , curata si prosop curat (exclus slapi).

Folosirea prosoapelor este obligatorie in timpul utilizarii aparatelor.

Accesul la piscina, saune, jacuzzi si masaj se face cu costum de baie, prosop si incaltaminte de baie (slapi).

Este obligatorie folosirea dusului inainte de a intra in piscina, saune, jacuzzi sau masaj.

Este obligatorie folosirea aparatelor de igienizare inainte de inceperea antrenamentelor.

Este interzis accesul in complex al persoanelor aflate sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, cu aspect respingător sau în haine murdare .

Este interzis accesul in piscina al persoanelor cu plagi deschise, dermite, dermatoze sau boli transmisibile – unitatea îşi rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care prezintă afecţiuni ale pielii, în piscină. Afectiunile de sanatate ascunse, nedeclarate, exonereaza ARIA de orice responsabilitate.
Accesul în piscină se va face după efectuarea unui duş de prespălare pentru înlăturarea substanţelor acide de pe corp (provenite din procesul natural de transpiraţie).
Intrarea în piscină se face numai în costum de baie; nu este permisă intrarea în apă in tinuta de strada. Persoanele care nu respecta aceasta regula vor fi evacuate din piscina .
Nu este permis in complex accesul cu animale de companie .
Au acces in piscina doar persoanele care au platit contravaloarea tarifului de intrare aferent acestui serviciu – cei care in urma unei verificari efectuate de catre personalul autorizat nu pot justifica efectuarea acestei plati (bratara,etc ) vor fi evacuati din incinta complexului .
Este interzis consumul băuturilor alcoolice si al alimentelor de orice fel in bazin .
Nu sunt permise alergările şi jocurile imprudente pe marginea bazinului. Se interzice împingerea în apă a persoanelor aflate pe marginea bazinului. Nu ne asumăm răspunderea asupra unor eventuale accidente sau probleme de sănătate cauzate din aceste motive.
Se interzice cu desăvârşire să se urineze în apa piscinei! Reactivii din apă vor indica persoana care face acest lucru şi acesteia i se va imputa schimbarea apei piscinei precum şi despăgubirea celorlalţi clienţi prezenţi la piscină.
Se interzice accesul în incinta complexului SPA cu gumă de mestecat.
Pentru persoanele cu parul lung recomandam folosirea castilor
Este interzisa folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cât şi un comportament care să afecteze confortul si integritatea fizica a clientilor si a personalului complexului ARIA.
Este interzis fumatul in incinta complexului SPA.
Copiii sub 14 ani au acces in piscina numai însoţiţi şi supravegheaţi de părinti! Este strict interzis accesul minorilor in bazine neinsotiti sau nesupravegheati.
Accesul copiilor sub 18 ani in zona spa este strict interzis.
In incinta complexului este obligatorie păstrarea curăţeniei şi respectarea normelor igienico-sanitare.
Vă rugăm să respectaţi personalul şi să nu deterioraţi bunurile complexului: mobilier, aparatura, instalaţiile igienico-sanitare. Deteriorarea bunurilor complexului atrage de la sine imputarea acestora persoanelor care au cauzat acest lucru.
Este interzisa filmarea si fotografierea fara o conventie speciala cu administratia clubului.
Nu raspundem de lucrurile personale/ obiectele de valoare lasate in vestiar cat si de cele uitate sau pierdute.
Persoanele care incalca prezentul regulament, vor fi evacuate, iar in cazul repetarii indisciplinei, nu vor mai avea acces in incinta complexului.
Nerespectarea obligatiilor precizate mai sus conduce la aplicarea de avertismente si sanctiuni, dupa cum urmeaza:
1. La incalcarea regulilor de igiena prevazute, clientul va fi avertizat verbal urmand ca incalcarea repetata a regulilor sa conduca la anularea abonamentului si interzicerea accesului in incinta complexului;
2. Sanctiunile de mai sus se aplica si pentru nerespectarea ordinei si curateniei in incinta;
3. La producerea de pagube sau exploatarea defectuasa a bunurilor din dotare, persoanele stabilite vinovate vor suporta integral paguba produsa.
4. Refuzul de a suporta pagubele produse prin utilizarea defectuoasa, producerea de distrugeri a dotarilor, echipamentelor, spatiilor sau oricaror alte bunuri puse la dispozitie, atrage dupa sine consecintele prevazute de reglementarile si legislatia in vigoare.
5. Orice litigiu sau neintelegere va fi rezolvata pe cale amiabila intre parti, iar in cazul nerezolvarii acestora, litigiile vor fi solutionate in instanta.

CONTRAINDICATII:
Persoanelor care prezinta una sau mai multe boli din cele enumerate mai jos le este interzis sa intre in piscine publice, bazine de inot, bai comunale, dusuri comune.
• Alergii cunoscute la clor si compusii lui
• Boli alergice altele decat cele la clor
• Conjunctivita sau cheratita cronica
• Boli cronice ale cailor respiratorii superioare
• Bronhopneumopatii cronice inclusiv astm bronsic
• Dermatoze/alte boli ale pielii
• Anemie, Hepatita A, Plagi deschise
• Epilepsie, Boli infecto-contagioase in evolutie, Tuberculoza,
• Afectiuni psihice, Afectiuni neurologice,

Fiind in cunostinta de cauza asupra starii mele de sanatate, precum si a riscurilor la care ma expun, rezultate din utilizarea echipamentelor din salile de sport Aria Sport si a celorlalte servicii de Aqua & Spa, prin prezenta declar ca imi asum toate eventualele urmari in ceea ce priveste sanatatea mea ce s-ar ivi in timpul si ca urmare a timpului petrecut in incinta Centrului Aria.

Newsletter

Retele Sociale

Detalii Contact

SOS. ALBA IULIA nr. 100, SIBIU, Cod Postal 550052, JUDETUL SIBIU Aria Clinic Tel:0269 22 77 73 clinic@aria.com.ro Aria Sport Tel:0269 22 77 78 sport@aria.com.ro