Tarife SPA

tarife spa

 

Masaj de relaxare

Atenueaza tensiunea, stresul, calmeaza durerile si relaxeaza muschii incordati.

Candle Massage
Uleiurile calde 100% naturale si aromaterapia constituie premiza unui moment unic de relaxare. Masajul se executa prin aplicarea unor manevre usoare, lente, cu palma si antebratul, favorizand patrunderea produsului in tesut.

Masaj pietre calde (Hot Stone)
Una dintre tehnicile terapeutice foarte vechi utilizate in relaxare, echilibrare energetica si detoxifiere. Unul din conceptele definitorii ale acestei terapii este acela al asezarii pietrelor incalzite in punctele energetice.

Masaj Deep Tissue
Combate starile de amorteala sau oboseala acuta si cronica, luxatiile si entorsele, afectiunile cronice ale musculaturii spatelui, gatului, soldului, umerilor.

Masaj Lomi Lomi
Tehnica lomi lomi presupune folosirea antebratelor, coatelor si mainilor, iar miscarile se fac prin gesturi lungi si continue, fara intreruperi sau miscari sacadate.

Masaj anticelulitic
Masajul anticelulitic se executa cu scopul de prevenire si combatere a celulitei.

Drenaj limfatic
Drenajul limfatic este un complex de tehnici manuale, utilizate pentru facilitarea eliminarii lichidelor in exces, pe care limfa le aduna si purifica.

Presopunctura cu BTL Lymphastium
Imbunatateste fluxul limfatic si pe cel sanguin, contribuind la eliminarea substantelor reziduale si cu ameliorarea edemului, neuropatiei sau a sindromului picioarelor grele.

Masaj thai
Imbina intr-un mod unic elemente de baza provenite din masajul ayurvedic, presopunctura si yoga stretching. Acest tip de masaj mobilizeaza toate articulatiile corpului, relaxeaza si intinde muschii tensionati, energizeaza corpul si reda starea de bine

Masaj combinat: Shiatsu
Yumeiho Shiatsu este considerat un masaj vindecator, care consta in deblocarea punctelor din corp unde energia chi este blocata. Cunoscut ca si chiropractica japoneza, reda echilibrul postural, mentine armonia intregului corp si astfel starea de sanatate este imbunatatita.

Masaj terapeutic
Elimina durerile articulare, stimuleaza circulatia sanguina si inlatura migrenele si vertijurile.

Reflexoterapie
Masajul talpilor – reflexoterapia plantara – este folosit in scop terapeutic. Este o foarte buna metoda de prevenire si tratare a unor afectiuni.

Masaj cu namol terapeutic
Namolul este un element din natura, care contine o serie de minerale importante, extrem de benefice pentru sanatatea organismului. Namolul are efect detoxifiant, absorbind toxinele din organism, dar si proprietati terapeutice si relaxante.

Pell Amar – Stop Cellulite terapie
SPA Hidromasaj, masaj corporal si masaj anticelulitic: apa, sarurile minerale si aminoacizii din namolul terapeutic din lacul Balta Alba, antrenate prin masaj subacval, combat eficient tesuturile adipoase inestetice de pe coapse si abdomen.

Pell Amar – Antioxidant terapie SPA
Hidromasaj cu spumant/sare de baie/extract Pell Amar, masaj cu namol si alge si aplicare crema/ulei de corp: rolul anti-oxidativ al nămolului, alături de efectul de scrubbing bland al algelor din lacul Balta Alba stimuleaza refacerea functiilor pielii prin vitaminizarea cu complexul natural de vitamine B.

Masaj pe scaun
Induce un efect de calmare a sistemului nervos si sporeste energia.

Masaj cu bete de bambus
De doua ori mai eficient decat masajul calsic, tonifiaza musculatura, tonifiaza muschi feseier, reda elasticitatea pielii, stimuleaza sistemul limfatic si inbunatateste circulatia sangvina.

Masaj sportiv
Imbunatateste si mentine tonusul muscular , induce detoxifierea accelerata a organismului precum si o stare de bine la nivel psihic si fizic.

 

Copiii nu au acces la Spa!

Aria Wellness: Programari masaje – 0729 660 010

 

 

Newsletter

Retele Sociale

Detalii Contact

SOS. ALBA IULIA nr. 100, SIBIU, Cod Postal 550052, JUDETUL SIBIU Aria Clinic Tel:0269 22 77 73 clinic@aria.com.ro Aria Sport Tel:0269 22 77 78 sport@aria.com.ro